Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    myWorld Card

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Blerjet e sikuracioneve tek Sigal Uniqa Group mund ti bëni edhe online përmes www.sigal.al. Në mënyrë që të përfitoni Cashback dhe Shopping points në këtë rast, është e domosdoshme të dërgoni konfirmimin e pagesës dhe numrin e kartës tuaj të myWorld në: office.al@myworld.com
--
Now you can purchase you insurance online via www.sigal.al. In order to collect Cashback and Shopping points when making an online purchase at Sigal, it is mandatory to send payment confirmation and you myWorld Card number/ID at office.al@myworld.com

Përshkrim

Përfito 5% Cashback përmes myWorld për çdo siguracion të blerë pranë SIGAL UNIQA

Ke nevojë për një siguracion TPL? Dëshiron të sigurosh pronën apo të kesh një siguracion shëndetësor? Atëherë përmes “myWorld” mund të përfitosh bonus për çdo siguracion në SIGAL UNIQA Group Austria!

Të gjithë klientët e “myWorld”, duke nisur nga muaji dhjetor, mund të përfitojmë me kartën e tyre “myWorld” për çdo siguracion pranë kompanisë më të madhe të sigurimeve në Shqipëri, SIGAL UNIQA Group Austria.

Për çdo siguracion të prerë, përfitoni 5% Cashback në llogarinë tuaj të bankës përmes myWorld!

Përveç kësaj, përmes më myWorld mund të përfitoni Cashback në më shumë se 100 kompani në Shqipëri dhe mbi 150.000 në gjithë botën!

Pranë SIGAL UNIQA Group Austria mund të blini këto produkte sigurimi:

          Sigurimi TPL

          Sigurimi KASKO

          Karton Jeshil

          KUFITARE (Siguriimi i detyrueshëm i mbajtësve të mjeteve motorrike me targa të huaja)

          Sigurimi i Shëndetit

          Sigurimi i jetës

          Sigurimi i pronës

          Pension privat

SIGAL sh.a. u themelua në 22 Shkurt 1999, me vendim të Gjykatës së Tiranës, Nr. 20863. Me një staf profesionistësh dhe nën drejtimin e menaxherëve më të mirë të tregut të sigurimeve, kjo kompani u rrit shpejt duke u renditur si kompania më e madhe në tregun e sigurimeve në Shqipëri që nga viti 2002 e në vazhdim.

SIGAL sh.a është e para kompani që tërhoqi kapitalin e huaj në tregun shqiptar të sigurimeve.

Në vitin 2003, Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve, Fond i krijuar nga Departamenti i Shtetit të SH.B.A, u bë një nga aksionerët e SIGAL duke zotëruar 13.3 % të aksioneve. Përmes këtij partneriteti, F.SH.A.N ka mundësuar mbështetje financiare e menaxheriale jo vetëm për SIGAL, por për të gjithë tregun e sigurimeve në Shqipëri.

Në muajin Mars 2007, SIGAL sh.a. nënshkroi Marrëveshjen e Bashkëpunimit me një prej grupeve më të fuqishëm financiarë në Evropën Qendrore dhe Lindore, UNIQA GROUP AUSTRIA, marrëshje e cila u pasua në vitin 2009 me blerje të mëtejshme të aksioneve të Kompanisë. Me një shtrirje në mbi 20 vende të Evropës Qendrore dhe Lindore, ky grup zotëron aktualisht 86.9% të aksioneve të SIGAL. Ndërsa 13.1% zotërohet nga kapital vendas.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Sigal Uniqa?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.