Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

The luxurious Xheko Imperial Hotel features a location in the very center of Tirana, close to the national park. 
Genteel property offering a lobby bar, a restaurant & a rooftop eatery, plus event spaces and a luxury SPA center.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në XHEKO IMPERIAL?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.