Pizza Seni

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

10 vite eksperience ne Itali, per te kthyer ne Shqiperi shijen me perfekte te pizzave.
Per 12 vitesh ne treg sjellim prane jush pizzat me produktet me te fresketa.


Nuk ka rendesi nese doni ta merni ushqimin me vete, doni tju a dergojme ne shtepite tuaj apo te konsumoni prane ambjenteve tona, ne i pershtatemi zgjedhjes tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Pizza Seni?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.