Pizza Seni

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

10 vite eksperience ne Itali, per te kthyer ne Shqiperi shijen me perfekte te pizzave.
Per 12 vitesh ne treg sjellim prane jush pizzat me produktet me te fresketa.


Nuk ka rendesi nese doni ta merni ushqimin me vete, doni tju a dergojme ne shtepite tuaj apo te konsumoni prane ambjenteve tona, ne i pershtatemi zgjedhjes tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Pizza Seni?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.