The Rooms

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 4 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Restoranti me i ri ne bllok me ushqime me baze italiane, gjithashtu tek ne do te gjeni edhe kuzhinen tradicionale shqiptare.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në The Rooms ?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.