The Rooms

Cashback & Shopping Points

  • 5% + 2,5
    Super Cashback
    Tani 5% në vend të 2% Cashback (E vlefshme nga 6.10.2021 në 31.1.2022)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Restoranti me i ri ne bllok me ushqime me baze italiane, gjithashtu tek ne do te gjeni edhe kuzhinen tradicionale shqiptare.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në The Rooms ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.