Elite properties

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Our Portfolio cointains everything you are looking for, No mather if you consider renting or buying we will find it for your:

 

  • Appartements
  • Villas
  • Penthouses
  • Houses,
  • Land
  • Shops
  • OfficesJust contact us, but don't be scared we might already know what you are looking for! :)

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Elite properties?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.