Zodiac Marine Group

Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

We offer a wide range of marina services, whatever you need, Zodiac Marine Group will be the place to go:

 

 • Yacht Agency
 • Port Service
 • Mooring / Unmooring Services
 • Yacht Refitting
 • Bunkering
 • Customs Brokerage Service
 • Ship & Yacht Management
 • Broker
 • Technical Management
 • Crewing
 • Yacht Transportation
 • Maintenance Service
 • Yacht Electric Installation
 • Yacht Sales & Rental
 • Dredging Company
 • Services assisted by the Albanian Maritime Register
 • Maritime Trainging Center
 • Wave Board & Seadoo RentalFor your shore leave enjoy your time in Durres at:

 

 • Zodiac Trattoria
 • Zodiac Terrace
 • Zodiac ClubNo mather on water or on land enjoy our new energy Drink: eXstase

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Zodiac Marine Group?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.