Restorant Dilo

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 4 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim

Zgara Dilo offers a wide range of grill dishes and at a low price. Regardless of whether you are looking for a snack or a wide ranged dinner, you'll find exactly what you're looking for with us. We have the freshest seafood and the best meat!


 

Do you like pizza? Or Pasta? You want to sit outside? Or just for take away? No matter what kind of hunger you have, you can be sure we can make you happy!! You will also receive Cashback and Shopping Points on every purchase. Zgara Dilo is looking forward to your visit

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Restorant Dilo?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.