TRAVELERS

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim


rreth nesh
Ne jemi nje agjensi turistike e mirenjohur e cila operon ne tregun shqiptar prej vitesh dhe ofron sherbime te standarteve europiane.


cfare bejme ne
Ne bejme te mundur transportin e grupeve turistike brenda dhe jashte vendit duke ofruar komoditet, siguri dhe shoqerimin nga nje staf teper i kualifikuar dhe me eksperience.


SHERBIMET: BILETA AUTOBUZI, BILETA AVIONI, BILETA TRAGETI, PAKETA INDIVIDUALE, ORGANIZIME NE GRUP

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në TRAVELERS?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.