Emerald-Event

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Emerald Events & Decor is your perfect partner for any type of events!

 

  • Birthdays
  • Celebrations
  • Anniversary
  • Weddings
  • Babyparties
  • and many more...Just contact us via phone or Facebook and we make your dreams come true!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Emerald-Event ?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.