AMARA HOTEL

Cashback & Shopping Pikët

  • Pazar Përfitimet janë të dukshme vetëm për anëtarët e
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim

The hotel is set at a 2 km distance from Great Mosque of Durres. Vila e Ahmet Zogut is about 2.6 km from the Property.In the vicinity of the accommodation there is Durres Castle. Landmarks and sights of Durres, including Port of Durres, are located nearby.
Its rooms come with a minibar, a heating system and a CD player.
It also offers a buffet breakfast served in the restaurant. Guests can try dishes of local cuisine at the onsite gastronomic restaurant. Situated 150 metres from the venue, Rifat Peshkatari Restaurant, Rifat Peshkatari and Troy Piceri Grill House serve a variety of food.The vicinity of a port lets you explore the surroundings.Amara Hotel & Spa also has a swimming pool.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AMARA HOTEL?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.