Tropical Resort

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

4 star hotel
The hotel is new building and very modern with beautiful rooms which make it a 4 star hotel. While bungalows, or small villas, which are existing buildings reconstructed in last years, have 3 stars.


Modern Hotel
The centre of Durrës is 6 km away, while Tirana International Airport is 35 km away. Tropikal Resort consists of a new modern 5 storey-building hotel building and 5 bungalows.


Giant Resort
Tropikal Resort is in a spacious stretch of green unspoiled nature. The private beach the beautiful pool and well-curated garden with its the magnificent tropical trees make this resort unique in Durres area, and probably in Albania

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tropical Resort?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.