Bonbonniere Couture

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Bonbonniere Couture eshte nje biznes online i hapur me 1 Korrike 2020 ne Shqiperi. 


Vizioni jone eshte qe tu ofrojme klienteve tane produkte 100% origjinale te brandeve boterore te ardhura nga  Italia, Anglia dhe Gjermania me cmimin me te mire ne treg.


Ofrojme transporte ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedonine e Veriut.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Bonbonniere Couture?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.