ILLYRICUM CONSULTING DESIGN STUDIO

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Mobil: +355674096654
e-mail: ilirzmalaj@gmail.com

Përshkrim


Projektim Inxhninierik dhe Arkitekture.
E-mail: ilirzmalaj@gmail.com
Mobil: +355674096654
Mbikqyrje dhe Kolaudim të Punimeve të Ndërtimit,
Ekspert Vlerësues i Pasurive të Paluajtshme, Auditm Energjetik në Ndërtesa,
Ekspert i Mbrojtjes Ndaj Zjarrit,
Supervizor për Shëndetin e Sigurinë në Punë.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ILLYRICUM CONSULTING DESIGN STUDIO?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.