RIVALDI STYLE

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Rivaldi Style is the unique best leather bags,shoes and accessories store in Tirana.
Located right in the heart of Tirana, in Bllok area we offer the top brands of bags, shoes and accessories for men and women, luxury and silver jewellery. 
We offer online delivery within Albania, and you can also benefit up to 15% discount from online orders.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në RIVALDI STYLE?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.