Izzys Flower

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

IZZY's FLOWER, ofron nje game te gjere lulesh natyrale dhe dhurata, te cilat do jua bejne festat tuaja, me te gezueshme. Ofrojme dergesa, dekore ne cdo ore.I

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Izzys Flower?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.