Kancelari-Librari "Kurti"

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Kancelari Librari Kurti eshte hapur me date 1 shtator 2018.Synimi kryesor eshte qe t'i gjendemi me afer klientit ne nje menyre me te shpejte dhe efiçiente per sherbime ne lidhje me shkollen dhe sherbime si : Fotokopja,Skanimi etj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Kancelari-Librari "Kurti"?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.