Tally Weijl

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

We are a brand for WOMEN and have been since day 1. 1984 was the beginning of a great success story of two passionate and determined people,Tally and Beat, who opened their first Tally Weijl store in Friborg (CH) in order to be closer to the customer. It was the beginning of a small fashion empire. So here we are now, with more than 800 stores worldwide, always curious and  looking for innovations to offer you the best  service possible. 
We are excited to welcome you in our shops day and night!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tally Weijl?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.