Tarantella Passione e Pizza

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Lokali i jone me pamje nga porti i durresit pervec qetesise ju ofron edhe nje sherbim mjaft cilesor. Gatime me shije perfekte dhe sherbim korrekt. Ju ftojme te shijoni shume llojshmerine e gatimeve tona duke perfituar edhe Cashback.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Tarantella Passione e Pizza?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.