ICS Inside Computer System

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Inside Computer System kompani sherbimesh te shumellojshme; kompjutera,kancelari,sherbime kasa fiskale,mirembajtje webpage,internet dhe pajisjeve elektronike.
Kompania jone operon ne tregun shqiptar prej 18-vitesh duke ofruar cilesi ne produkte dhe sherbime.
Adresa e Ics-se eshte Hotel Skampa Nr3 Elbasan
Administrator i Shoqerise ICS Shpk eshte Z.Armand Skuqi

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në ICS Inside Computer System ?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.