Instituti Kulinar Edart

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Ne trajnojmë dhe përgatisim stafe kulinarie me aftësi të lartë profesionale. Ne trajnojmë staf për kamarier, kuzhinier, ndihmës kuzhinier të certifikuar për cilësinë e lartë.

  Për çdo anëtarët e myWorld ofrojmë Cashback dhe Shopping Points për çdo shërbim tek instituti jonë.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Instituti Kulinar Edart?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.