OPTIKA FRANCEZE 2

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 4 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Mireserdhet ne Optiken Franceze ku profesionalizmi, saktesia dhe eksperienca e karakterizojne ate qe prej vitit 1995.
Te zgjedhesh syzen apo lenten e sakte per syte tuaj, kerkon perofesionalizem dhe kujdes. Ne Optiken Franceze te Durresit, do te gjeni gjithcka per te permbushur shijen tuaj estetike se bashku me nevojen e ngushte optike.
Optika Franceze e ka ngritur aktivitetin e saj qe prej vitit 1995 duke i ofruar klienteles se saj eksperience, profesionalizem dhe saktesi. Ketu do te gjeni skelete optike, lente apo syze dielli te markave shume te njohura oftalmike prodhuar nga kompani leader.
Laboratori yne i brendshem i pajisur me aparatura moderne, na lejon te punojme me shpejtesi duke ofruar nje sherbim brebda 30 min per pergatitjen e syzeve.
Faleminderit qe zgjodhet Optiken Franceze per te permbushur kerkesat tuaja optike.
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në OPTIKA FRANCEZE 2?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.