Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Për më shumë informacion rreth ofertave, na kontaktoni:
📱 + 355 69 66 00 677 (whatsapp / viber)
📨 info@mytv.al
💻 www.mytv.al
#stayconnected

Përshkrim

MyTv-Alb ofron një gamë të shërbimeve televizive në platforma të ndryshme (TV, Mobile, Web, Set-top box) dhe me një çmim të ulët.
Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar programe televizive si sporte, filma, muzikë, dokumentarë, do të gjeni saktësisht atë që po kërkoni me ne. 

Ne kemi programet më të mira televizive për të gjithë familjen!
Ju gjithashtu do të merrni Cashback dhe Pikat e Blerjeve në çdo blerje.
MyTv-Alb po pret me padurim vizitën tuaj!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në MyTv-Alb?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.