Enoteca Heritage

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Enoteca Heritage lind si rezultat i eksperiences se fituar nder vite dhe deshires per te krijuar dicka unike ne llojin e saj ne tregun Shqipetar.Zanafilla e saj ne koncept fillon qe ne vitin 1993 si nje stad dinamik shitjesh dhe distribucionit te vererave,konjakeve te vjeteruar dhe whisky me prestigjios.
Tek ne mund te gjeni cdo mundesi per te shijuar veren me te mire dhe me cmimin qe ju pershtatet me shume dhe jo vetem,..nuk ka rendesi nese jeni nje fillestar apo njohes i mire tek ne do te gjeni 1 shishe apo me shume per shijen tuaj

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Enoteca Heritage?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.