Pasticceria & Gelateria Cialda

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim


Pasioni dhe saktesia në përzgjedhjen e lëndëve të para, vëmendja në detaje, e bejne Pasticeri Cialden ure lidhese mes traditës dhe inovacionit. 
Unike në llojin e saj, ju pret për të embelsuar dhe shndritur ditët tuaja.
Kënaqësia e klientit është detyrimi ynë.
Ju mirëpresim 🙂

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Pasticceria & Gelateria Cialda?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.