Pasticceria & Gelateria Cialda

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim


Pasioni dhe saktesia në përzgjedhjen e lëndëve të para, vëmendja në detaje, e bejne Pasticeri Cialden ure lidhese mes traditës dhe inovacionit. 
Unike në llojin e saj, ju pret për të embelsuar dhe shndritur ditët tuaja.
Kënaqësia e klientit është detyrimi ynë.
Ju mirëpresim 🙂

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Pasticceria & Gelateria Cialda?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.