Hermes Zyre Perkthimi

Cashback & Shopping Pikët

 • 4% + 4 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e premte 8:30 e paradites - 6:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 4:00 e pasdites
 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550081

Përshkrim

Zyrë Përkthimi Hermes ofron përkthime në të gjitha lllojet e dokumenteve që keni nevojë në kohë reale. Vendime gjyqësore, kontrata, prokura, programe mësimore, listë notash,  certifikata, vërtetime, bilance kontabël, pasqyra financiare, raporte mjekësore dhe gjithçka tjetër që iu nevojitet! ZYRË PËRKTHIMI HERMES- në shërbim të klientit! 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hermes Zyre Perkthimi?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.