Parukeri Kleona

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Sherbimi yne konsiston ne cilesine e punes tone , me korektesi , shpejtesi , dhe cmime konkuruese. Ne sallonin tone te parukerise do te gjeni nje game te gjere te sherbimeve dhe te produkteve .Jemi ne treg prej 15 vitesh . Jemi krenar per punen qe kemi bere nder vite.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Parukeri Kleona?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.