Market I&O ZEQIRI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Market I&O Zeqiri eshte nje market i shitjes me pakice, brenda te cili ofrohet nje game e zgjedhur e produkteve te konsumit te perditshem. Nga artikuj vendas ashtu dhe te huaja qe ju nevojiten çdo dite dhe shume produkte te tjera,  ku cilesia dhe eshte e garantuar me artikuj te zgjedhur. Marketi yne ofron sherbim te shpejte dhe profesional ku kurseni kohe dhe para. Mikepritja dhe kujdesi eshte ajo qe ofohet tek ne, kryesisht me fokusin tek konsumatoret dhe nevojat e tyre. Gjendemi ne plazh perballe hotel Empire ose perbri hote Antalya, nen hotel Sunrise Çameria
Ju mirepresim

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Market I&O ZEQIRI?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.