SUNRISE Hotel Çamëria

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 3,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Hoteli gjendet ne plazhin e Durresit 4.5 km nga qendra, 2,5 km nga porti kryesor dhe 22 km larg aeroportit Nene Tereza.
Hoteli gjendet rreth 100 m nga bregu i detit, ka ne total 20 dhoma. Ne hotel gjendet nje bar dhe nje pishine e vendosur mbi katin e trete. Gjithashtu ngjitur me hotelin gjendet dhe marketi, i cili ploteson nevojat e klienteve,
Recepsioni eshte i hapur 24 ore ne sherbim te klientit. Mengjesi sherbehet ne katin e trete ne afersi te pishines, ku ndodhet dhe bari.
Jeni te mirepritur ne hotelin tone 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në SUNRISE Hotel Çamëria?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.