Aksesore Celular Smart Store

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Aksesoret telefonik dhe aksesoret e tjere te pergjitshem jane pjese e ofertes myWorld!!

Përshkrim

Kompania jone meret me shitjen e produkteve aksesore elektronik. 
Tek ne mund te beni dhe pagesa Easy Pay te sherbimeve te tipit OSHEE, UKD, Gjobat e makinave, Pagese kesti UTE Credit, Noa etj

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Aksesore Celular Smart Store?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.