Aksesore Celular Smart Store

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

Aksesoret telefonik dhe aksesoret e tjere te pergjitshem jane pjese e ofertes myWorld!!

Përshkrim

Kompania jone meret me shitjen e produkteve aksesore elektronik. 
Tek ne mund te beni dhe pagesa Easy Pay te sherbimeve te tipit OSHEE, UKD, Gjobat e makinave, Pagese kesti UTE Credit, Noa etj

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Aksesore Celular Smart Store?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.