Mobile Shop ERSI

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim

Mobile Shop Ersi per klientet ofron cmimet me te mira ne treg dhe cilesi maksimale ne produktet qe tregtojme. Ofrojme asistence teknike per 80% te modeleve celulare, Laptop dhe computer. Aksesore per shumellojshmeri modelesh celulare & tablet.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Mobile Shop ERSI?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.