Powerhouse Gym

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Personeli qe mbeshtet PowerHouse Gym eshte i perbere nga trajner te kualifikuar.

Përshkrim

Kemi perfituar vite përvojë fitness “në terren” si instruktorë të disiplinave të ndryshme dhe kemi dashur të futemi në tregun e palestërve për të ofruar pasion, ekspertizë dhe profesionalizëm në fushën e aktivitetit fizik.
Personeli që mbështet PowerHouse Gym është i përbërë nga trajnerë të kualifikuar.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Powerhouse Gym?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.