A&D celular

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Tek A&D Celular në Elbanasan mund të gjeni të gjithë telefonët celular me akcesorë të tyre.  Përveç kësaj,A&D Celular ofron edhe shërbime servisi dhe mirëmbajtjeje për të gjithë modelet e telefonëve.  Përfitoni nga çdo blerje e juaj tek A&D Celular me Cashback card. 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në A&D celular?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.