DENTIAL-PRO

Cashback & Shopping Pikët

 • 4% + 4 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e premte 9:00 e paradites - 7:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 1:00 e pasdites
 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550046

Përshkrim

Klinika Dential ne kujdesin e mjekut Fehmi Tepelena ofron nje game te gjere sherbimesh mjeksore ne fushen e stomatologjise. Nga sherbimet kryesore rendisim, 
-endodonti
-pedodonti
-protetike
-kirurgji
-impiantologji
-ortodontesi

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në DENTIAL-PRO?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.