DENTIAL-PRO

Cashback & Shopping Points

 • 4% + 4 Në çdo blerje
 • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
 • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e premte 9:00 e paradites - 7:00 e pasdites
  e shtunë 9:00 e paradites - 1:00 e pasdites
 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550046

Përshkrim

Klinika Dential ne kujdesin e mjekut Fehmi Tepelena ofron nje game te gjere sherbimesh mjeksore ne fushen e stomatologjise. Nga sherbimet kryesore rendisim, 
-endodonti
-pedodonti
-protetike
-kirurgji
-impiantologji
-ortodontesi

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në DENTIAL-PRO?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.