Servis Celular NIKU

Cashback & Shopping Points

 • 1,5% Cashback + 6% Në çdo blerje
 • PRANOHET
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e martë, e enjte - e shtunë 8:30 e paradites - 7:30 e pasdites
  e mërkurë 8:00 e paradites - 7:30 e pasdites
  e diel 8:30 e paradites - 4:00 e pasdites
 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550045

Përshkrim

Servis Celular Niku ofron sherbime te telefonave mobile dhe aksesore te tyre.
Kenaqesia e klienteve eshte qellimi yne.
Ofrojme pjese origjinale per çdo lloj celulari, sherbim i shpejte dhe profesional.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Servis Celular NIKU?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.