Sunrise Hotel

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Featuring a restaurant, Sunrise Hotel offers accommodations in Sarandë. Boasting a 24-hour front desk, this property also provides free WiFi. UNESCO-protected ancient city of Butrint and its National Park are at a distance of 16 mi.
At the hotel, rooms are equipped with a desk and a flat-screen TV. Each room is comrpise a balcony with sea views.
A buffet breakfast is served every morning at the property.
Ksamil is 7.5 mi away, while Sarandë Ferry Port with lines to Corfu Island is 2.5 mi from Sunrise Hotel.
Couples in particular like the location – they rated it 8.0 for a two-person trip.
We speak your language!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Sunrise Hotel?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.