XH-TRAVEL AGENCY

Cashback & Shopping Points

 • 2% Cashback + 6% Në çdo blerje
 • PRANOHET
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e diel 9:00 e paradites - 8:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550038

Përshkrim

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në XH-TRAVEL AGENCY?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.