Hotel New York

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 3,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

Situated at a private pebble beach on Jonian Sea, this hotel Is 5 Km away From the ventre of Vlore . It features an aoutdoor pool ,a garden with tarrace and a hot tub. Rooms are with Sea view and Mountain view ,they have LCD satellite TV,a minibar and air conditioning . Free WIFI is available on the areas. Guest can start the day with breakfast buffet every morning and there Is a restaurant and bar as well .

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel New York?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.