Hapesira Computers

Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e premte 8:30 e paradites - 8:30 e pasdites
  e shtunë 9:30 e paradites - 8:00 e pasdites
  e diel 10:00 e paradites - 2:00 e pasdites
 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550033

Përshkrim

Në dyqanin Hapësira Compters mund të gjeni një shumëllojshmeri artikujsh për kompletimin e kompjuterit tuaj.  Përveç ofertës së kompjuterave tek Hapësira Computers mund të gjeni pajisje të ndryshme elektronike the Hi-Tech si: Tastiere, mouse,  monitorë, printer, USB, Hard Disk, RAM, procesorë, motherboard dhe shërbime të ndryshme si: Web design, riparime, instalime, formatime, asistenc teknike, etj. Garanci deri në 12 muaj. Tashmë tek ne mund të përdorni edhe Cashback benefitet!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hapesira Computers?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.