MAKSI MARKET

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

  • orarin e punës
    e hënë - e diel 7:00 e paradites - 11:00 e pasdites
  • Shërbimi i dorëzimit lokal

  • Kontakt
  • Besnik Merchant ID
    3550032

Përshkrim

Maksi Market ofron prodhime bio sapo te vjela nga fushat dhe serat e vendit. Ky market perveç fruta perimeve ofron dhe produkte te ndryshme ushqimore te nje cilesie te larte.
Sherbim i shpejte dhe i kulturuar ofrohet per te gjithe klientet tane.
Shendeti i klienteve tane eshte i garantuar me produktet dhe prodhimet e Maksi Market
MIRE SE VINI

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në MAKSI MARKET?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.