Hotel Hymeti's Palace

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Përshkrim

Hymeti’s Palace lindi më 17 shtator 2016. I vlerësuar nga klientët si një simbol ekselent i mikëpritjes me 5 yje, Hymeti’s Palace është universi i elegancës, traditës dhe shërbimit. I gjendur vetem pak metra larg liqenit, ai ju ofron vizitorëve një mundësi ideale për të soditur liqenin e mrekullueshëm të Ohrit. Vendndndodhja e tij në qendër të qytetit dhe akomodimi juaj në Hymeti’s Palace, do t’ju shërbejë për të lehtësuar veprimtarinë tuaj administrative, financiare, tregëtare si dhe të shijoni bukuritë natyrore, historike e kulturore të qytetit të Pogradecit. Ejani të kaloni momente relaksi në një prej dhomave apo suitave, si dhe të shijoni kënaqësinë gastronomike në bar dhe restorant, nën tingujt e muzikës klasike.


Hymetis Palace was born in September 17th 2016. It is rated by the customers as a 5 (star symbol) of excellent hospitality, Hymeti’s Palace is the place of elegance, tradition and service. Located near the shore, it gives to the visitors the ideal opportunity to explore the magnificent beauty of Ohrid Lake. Its location, at the centre of the city will serve to facilitate your administrative, financial and commercial activities. Come and spend relaxing and joyfully moments in one of our rooms or suites and enjoy the gastronomic pleasure in the restaurant under the sounds of tranquil classical music.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel Hymeti's Palace?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.