Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
 • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e shtunë 8:00 e paradites - 10:00 e pasdites
  e diel 10:00 e paradites - 8:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

  telefoni: 00355694790776
  Email: durresgshop@gmail.com
  tjetër: porosi ne dyqan

 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3550027

Përshkrim

Ne dyqanin ton do te geni nje gam te gjere produktesh si celulare , tablet , ipad , kompjuter , laptop etj.. aksesore per te gjitha modelet e smartphone edhe tablet , karikues origjinal , cilesit me te mira ne treg edhe me nje GARANCI afatgjat.
Gjithashtu G-SHOP ju foton sherbimin e asisteces teknike per te gjitha paisjet elektronike nga staf i kualifikuar edhe me aparaturat e teknologjise se fundit

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në G-Shop?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.