Farmaci Troplini

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard

Kontakt

Përshkrim

Farmacia jone eshte e hapur qe ne vitin 2014 duke ju ofruar nje sherbim te kompletuar fale eksperiences 20 vjecare ne tregun farmaceutik dhe dermokozmetik.Prane nesh mund te gjeni te gjitha produktet farmaceutike,pediatrike,kozmetike,ortopedike si edhe keshillime te personalizuara per te gjithe.Eshte prane jush me sherbimin,profesionalizmin,cilesine,korrektesine per te gjithe klientet.
Ju mirepresim duke vleresuar besimin tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Troplini?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.