Farmaci Troplini

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 Në çdo blerje
 • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
 • PRANOHET myWorld Card

Kontakt

 • Orari i punës
  e hënë - e shtunë 8:00 e paradites - 9:00 e pasdites
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

 • Kontakt
 • ID e Kompanisë Partnere
  3550025

Përshkrim

Farmacia jone eshte e hapur qe ne vitin 2014 duke ju ofruar nje sherbim te kompletuar fale eksperiences 20 vjecare ne tregun farmaceutik dhe dermokozmetik.Prane nesh mund te gjeni te gjitha produktet farmaceutike,pediatrike,kozmetike,ortopedike si edhe keshillime te personalizuara per te gjithe.Eshte prane jush me sherbimin,profesionalizmin,cilesine,korrektesine per te gjithe klientet.
Ju mirepresim duke vleresuar besimin tuaj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Farmaci Troplini?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.