3D COMPUTERS

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 për 12500 ALL blerje
  • i pranuar myWorldCard B2B

Kontakt

Përshkrim

3D Computers në Durrës ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh për kompjuter dhe pajisje të tjera. Kompjuter, lap top, printer, toner, skaner, materlijale për zyre, pajisje për shkollë dhe shumë materijale të tjera mund ti gjeni tek 3D Computers. Përfitoni nga çdo blerje tek ne me Cashback card.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 3D COMPUTERS?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.