3D COMPUTERS

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Në çdo blerje
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 12500 ALL.
  • PRANOHET myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

3D Computers në Durrës ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh për kompjuter dhe pajisje të tjera. Kompjuter, lap top, printer, toner, skaner, materlijale për zyre, pajisje për shkollë dhe shumë materijale të tjera mund ti gjeni tek 3D Computers. Përfitoni nga çdo blerje tek ne me Cashback card.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 3D COMPUTERS?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.